Punch-Drunk Love (2002)

Ametit de Dragoste (2002)

Ametit de dragoste, comedia apreciatã de critici pentru care Paul Thomas Anderson a fost ales ’Cel mai bun regizor’ la Festivalul de Film de la Cannes în 2002, a avut premiera la New York si Los Angeles pe 11 Octombrie 2002. Revolution Studios si New Line Cinema prezintã o productie JoAnne Sellar/Ghoulardi Film Company, distribuit de Columbia Pictures.

Geneza filmului Ameţit de dragoste a apărut în urmă cu doi ani într-un articol din revista Time despre David Phillips, un inginer de la Universitatea din California care a dat lovitura participând la promoţia ce oferea mile gratuite pe liniile aeriene. Cunoscut în prezent întregii aeriene drept Pudding Guy, Phillips a acumulat 1,25 milioane de mile cumpărând 12.150 de cutii de budinca marca Healthy Choice pentru frumoasa sumă de 3000 de dolari.

Atât de intrigat a fost de poveste scenaristul/regizor Paul Thomas Anderson încât a cerut să se întâlnească cu Phillips, ocazie cu care i-a venit inspiraţia pentru personajul Barry Egan. După obţinerea drepturilor pentru povestea lui Phillips, Anderson a început să lucreze la proiectul unei comedii romantice chiar dacă puţin ieşită din tipare. “După Magnolia, care a fost un film complex şi provocator, cred că Paul dorea să facă altceva, într-un fel mai serios dar optimist şi plăcut pentru public”, spune JoAnne Sellar care, începând cu Boogie Nights (Jurnalul unei vedete de film porno), a produs ultimele trei filme ale lui Anderson.  Filme Online 2014, Filme Online Free, Vizionare Filme Online, Filme Online, Filme Online cu Subtitrare, Filme Online 2013, Filme Online Noi, Filme 2012 Online, Filme HD, Filme Gratis HD, Filme Online HD.
http://www.filmebune.eu/filme-online-punch-drunk-love-2002-hd-video_6a479b461.html

Share this article :
 
Support : Filme Online HD | Filme Online Gratis | Filme Online Subtitrate
Copyright © 2014. Filme online gratis, subtitrate in limba romana - All Rights Reserved
Filme Online 2014 Filme Online 2013 Filme Online 2012 Filme Online 2011
Powered by FilmeHDgratis.info