Home » , , , » Disaster Movie - Online HD (2008)

Disaster Movie - Online HD (2008)

Dezastre si alte catastrofe - Online HD (2008) 

Bun venit in lumea dementa si amuzanta a lui Disaster Movie - cea mai recenta parodie a echipei care a parodiat horror-ul pentru adolescenti in Scary Movie, cliseele in comedia romantica Date Movie, blockbusterele in Epic Movie, si "super-masculinul" 300 in Meet the Spartans.Dupa ce a a avut un cosmar ciudat, Will se trezeste si descopera ceva si mai ciudat - pe prietena lui AMY dupa o partida de sex cu cineva care seamana in mod bizar cu starul hip-hop transformat acum in vedeta de reality TV - Flava Flav.
Filme Online 2014, Filme Online Free, Vizionare Filme Online, Filme Online, Filme Online cu Subtitrare, Filme Online 2013, Filme Online Noi, Filme 2012 Online, Filme HD, Filme Gratis HD, Filme Online HD.
Cand Will ii impartasese frica lui de apocalipsa profetita in vis, Amy o interpreteaza ca pe o “teama de a se lega” de ea si rupe relatia. Curand dupa aceea, cand Will isi oblojeste inima franta la o petrecere, New York-ul e zguduit de asteroizi, tornade si furtuni cu gheata - toate in aceeasi noapte. Filmul urmareste comica aventura a lui Will si companionilor sai in lupta lor de a ajunge intr-un loc sigur. Destinatia este Muzeul de Istorie a Naturii, unde lucreaza Amy si unde un craniu de cristal aztec – la fel ca cel din cosmarul lui Will – trebuie repus pe un altar pentru a se opri dezastrul.
Dar cand tatal de mult pierdut a lui Will, un Indiana Jones decrepit, moare in timp ce incearca sa inlocuiasca craniul, misiunea ii revine lui Will. 
Filme Online 2014, Filme Online Free, Vizionare Filme Online, Filme Online, Filme Online cu Subtitrare, Filme Online 2013, Filme Online Noi, Filme 2012 Online, Filme HD, Filme Gratis HD, Filme Online HD
http://filmehdgratis.info/disaster-movie-2008-filme-online-hd-gratis-video_e27858658.html
 
Share this article :
 
Support : Filme Online HD | Filme Online Gratis | Filme Online Subtitrate
Copyright © 2014. Filme online gratis, subtitrate in limba romana - All Rights Reserved
Filme Online 2014 Filme Online 2013 Filme Online 2012 Filme Online 2011
Powered by FilmeHDgratis.info