Meet Dave - Online HD (2008)

Ţi-l prezint pe Dave - Online HD (2008)

 Nu faptul că este neîndemânatic, timid sau îmbrăcat ca pentru discotecă îl scoate pe Dave Ming Chang (Eddie Murphy) în evidenţă faţă de toţi newyorkezii, ci faptul că este extraterestru! Mai exact o navă extraterestră de formă umanoidă, aflată în misiune pe Pământ pentru a-şi salva propria planetă.

Fiind în căutarea unei roci care să absoarbă toată apa de pe Terra - sursa lor de energie, planeta noastră este în pericol de a fi distrusă odată cu toate valorile omenirii. Sfâşiat de vocile din capul lui - un echipaj extraterestru în miniatură, condus de o mini-versiune a lui, Dave încearcă din răsputeri să se integreze şi să se adapteze vieţii aparent haotice a oamenilor. Dar când se îndrăgosteşte de o pământeancă, Dave îşi dă seama că dorinţa lor egoistă de a se salva va duce la distrugerea Pământului.

http://filmehdgratis.info/meet-dave-ti-l-prezint-pe-dave-2008-video_b4e63916e.html

filme HD online, filme online 2014, filme horror online, filme online free, vizionare filme online, filme online dvx, vezi filme online, filme online cu subtitrare, filme online Gratis, filme online noi, Filme Online 2014, Filme Online Free, Vizionare Filme Online, Filme Online, Filme Online cu Subtitrare, Filme Online 2013, Filme Online Noi, Filme 2012 Online, Filme HD










Share this article :
 
Support : Filme Online HD | Filme Online Gratis | Filme Online Subtitrate
Copyright © 2014. Filme online gratis, subtitrate in limba romana - All Rights Reserved
Filme Online 2014 Filme Online 2013 Filme Online 2012 Filme Online 2011
Powered by FilmeHDgratis.info